Zoë

Zangeres

zoe background

Zoë

Zangeres

Zoë Yentl geboren op 7 augustus 1999 te Amsterdam, is een Nederlandse Zangeres die zich voornamelijk richt op R&B, Pop en Nederlandstalige muziek. Zoë begon haar Carrière al vroeg in de luiers als muzikant. Toen zij 6 jaar was leerde zij zichzelf piano spelen en toen zij 10 jaar was gitaar. Al snel wist zij dit haar geheel eigen te maken en tevens om haar eigen nummers te produceren.

Zoë gaf al jong thuisconcerten voor de buurt en vanaf dat moment werd haar talent opgemerkt door haar ouders. Die stuurde Zoë naar de toneelschool, die zij heeft gevolgd vanaf haar 6de tot haar 12de. Hiernaast Kreeg Zoë ook interesse in ‘’Dans’’. Dansen leerde zij dan ook op de Meer en Vaart, en zo wist zij het zingen met dansen te combineren. Zo werd al snel een volwaardig artiest die een professioneel maar vooral spectaculair optreden wist weg te geven. Haar eerste optredens volgde dan ook al direct op verschillende grote festivals, zoals het Zwanenburg festival. Ook het Echnaton in Almere heeft zij weten af te ronden met een diploma. Vanaf toen ging het hard en werd zij opgemerkt door meerdere producers.

Zoë leerde ook andere artiesten kennen met wie zij spontaan freestylede op feesten, verjaardagen en of evenementen. Steeds meer producers raakten geïnteresseerd in de jonge Zoë Yentl en wisten haar te strikken voor een samenwerking. Dit resulteert momenteel in overvolle agenda, aan studio sessies en tracks die klaar liggen om uitgebracht te worden. Zoë is keihard aan het werk aan haar eerste EP en haar eigen tracks liggen klaar en worden eind 2020 verwacht.